Dienstverlening | NIFE Energieadvies

Dienstverlening

Geen zin om weer die energierekening te checken op eventuele fouten en wéér contact te moeten opnemen met de leverancier? Bent u liever bezig met het optimaliseren van uw dienstverlening? U bent niet de enige. Ook in de dienstverleningssector helpen we met energiezaken. Van tandartspraktijk tot advocatenkantoor en van accountant tot ICT bedrijf.

Case: flinke besparingen door factuurcontrole

Het komt regelmatig voor dat ondernemers bij ons aankloppen om hen te ontzorgen op het gebied van energie. Om deze administratie namelijk goed te doen, ben je al snel aardig wat tijd kwijt, waardoor ondernemers er vaak niet het maximale uithalen. Door namelijk de facturen zorgvuldig te controleren en herhaaldelijk contact op te nemen met de leverancier kan er aardig wat geld bespaard worden in veel gevallen. Zo ook bij één van onze klanten.

Ingedeeld in de verkeerde deelmarkt

Zo viel het één van onze energieadviseurs op dat deze klant onterecht in de verkeerde deelmarkt werd afgerekend. Hierdoor betaalde hij een hoger tarief dan waar hij in feite recht op had. Zijn afnamepiek was immers het hele jaar niet over de bovengrens van de deelmarkt uitgekomen.

Wij hebben voor hem herhaaldelijk contact opgenomen met de energieleverancier en geregeld dat hij met terugwerkende kracht in de juiste deelmarkt afgerekend wordt. Dit leverde de dienstverlener ruim €4.000 op en hij bespaart nu maandelijks op zijn energiekosten!

Dat een scherpe controle en actieve houding naar de energieleverancier toe lonen is hiermee weer eens bewezen. Wij onderhandelen een betere positie en de ondernemer zelf houdt meer tijd (en geld) over voor het optimaliseren van zijn dienstverlening!

Dienstverlening

NIFE neemt werk uit handen

“Als tandarts en eigenaar van Dental4U, een moderne tandartsenpraktijk in Noordwijk aan Zee, leveren wij aan onze patiënten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dit verwacht ik ook van mijn energieleveranciers en NIFE neemt dat werk voor mij uit handen.”

Adriaan Koppendraaier
Dental4U

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dienstverlening

We hoeven niet naar administratie om te kijken

“WOS Media is de lokale publieke omroep van Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. De zenders WOS TV en WOS Radio en de website WOS.NL brengen 24 uur per dag en 7 dagen per week het laatste nieuws, sport, actualiteiten, business, lifestyle, human interest en reportages van de meest uiteenlopende evenementen.

De vele apparaten, bijvoorbeeld in de radiostudio of in de montageruimtes, verbruiken veel stroom. Daarom hebben wij met NIFE Energieadvies gekeken of er op deze post voordeel te behalen valt. En dat is gelukt. Ook scheelt het een hoop administratie: we weten dat wij er niet naar om hoeven te kijken.

NIFE Energieadvies neemt onze energiezaken al een tijd uit handen. Dit levert een duidelijke besparing op en dat is voor ons als stichting, waar we ook nog eens veel stroom verbruiken, erg belangrijk.”

Aart den Haan
WOS Media

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5