Overige besparingen | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Haalt u alles er al uit?

Wij analyseren uw gegevens, heeft u een ANBI status, is uw Energiebelasting wel (juist) teruggevorderd? Kunnen we energie sommeren voor u? Kan uw meter verkleind worden?

Als uw energie inrichting efficiënter of beter kan dan regelen we dat voor u. U hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen. Ook op het gebied van meetdiensten kunnen we vaak flinke kortingen bieden.

Tijdsbesparing

Buiten besparingen in geld, bespaart het uitbesteden van uw energiezaken u ook een hoop tijd! En tijd is geld.
Geen zorgen meer maken om foute facturen, niet meer achter energieleveranciers aan om zaken te laten corrigeren, geen ingewikkelde energiedossiers meer. Wij pakken het allemaal voor u op en ontzorgen u totaal.

Overige besparingen

We hoeven niet naar administratie om te kijken

‘WOS Media is de lokale publieke omroep van Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. De zenders WOS TV en WOS Radio en de website WOS.NL brengen 24 uur per dag en 7 dagen per week het laatste nieuws, sport, actualiteiten, business, lifestyle, human interest en reportages van de meest uiteenlopende evenementen.

De vele apparaten, bijvoorbeeld in de radiostudio of in de montageruimtes, verbruiken veel stroom. Daarom hebben wij met NIFE Energieadvies gekeken of er op deze post voordeel te behalen valt. En dat is gelukt. Ook scheelt het een hoop administratie: we weten dat wij er niet naar om hoeven te kijken.

NIFE Energieadvies neemt onze energiezaken al een tijd uit handen. Dit levert een duidelijke besparing op en dat is voor ons als stichting, waar we ook nog eens veel stroom verbruiken, erg belangrijk.’

Aart den Haan
WOS Media

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5