Inkoop | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Hoe werkt het?

Bij NIFE adviseren en begeleiden we onze zakelijke klant bij de inkoop van gas en elektra. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie. We vergelijken dus meerdere energieleveranciers voor u. Want het kan zijn dat een andere energieleverancier op de korte of lange termijn gunstigere tarieven hanteert. Zodra de voordeligste aanbieder voor u is geselecteerd, gaan we over tot inkoop van uw energie. Dit kan voor één jaar maar ook tot wel vijf jaren vooruit. Net wat u prettig vindt!

Naast de energieleveranciers kijken we ook waar u het beste uit bent qua meetdiensten. Wij kunnen vaak aantrekkelijke kortingen en voorwaarden bedingen.

Onderstaand leggen we stap voor stap uit hoe we dit voor u doen.

Stap 1

Kennismaken

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist face-to-face? Het kan allebei! Tijdens het gesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie. Natuurlijk leggen we ook uit hoe onze dienstverlening werkt.

Zakelijk energie vergelijken

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

 • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier. *
 • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
 • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf.
 • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden).
 • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

* Ontvangt u een voorschotnota van uw energieleverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening. Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

Stap 4

Uw besparing

Tijdens deze stap presenteren we uw jaarlijkse besparing met onze energiescan. Daarnaast ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

Stap 5

Totale ontzorging

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu qua energiezaken achterover leunen! Wij houden die in de gaten, analyseren de markt en voeren een actieve controle op al uw energiefacturen.

 • shutterstock_101816080

  Case: Kansen liggen voor het grijpen

  De Voedselbank is afhankelijk van voedselgiften om zo mensen onder de armoede grens te kunnen voorzien in hun eerste levensbehoefte. Met een organisatie die draait op vrijwilligers is iedere euro die wordt uitgegeven, er één teveel.

   

  Lees verder
 • analyse

  Case: Nut en noodzaak van goede controle facturen

  Met de factuurcontrole worden alle binnenkomende facturen op onder andere tarieven, verbruik en juistheid van alle gegevens gecontroleerd. Onze data-analisten constateerden een merkwaardige meting van de door Koppert Machines afgenomen elektriciteit.

   

   

  Lees verder
 • home-visual-2

  Case: Ondernemers en energiezaken

  Contact onderhouden met een energieleverancier kan soms een vermoeiende aangelegenheid zijn. Niet de juiste personen te spreken te krijgen, niet de juiste antwoorden ontvangen, zaken niet kunnen rechtzetten. Vervelend voor bedrijven die zich nu eenmaal liever bezighouden met het ondernemen en zo min mogelijk met energiezaken.

   

  Lees verder
 • Inkoop

  Case: Profiel of uurbemeten? Bespaar met een goede inrichting!

  Weet u of u een profiel klant bent of uurbemeten? Dit is belangrijk want met een goede inrichting kan een hoop bespaard worden!

  Lees verder