Tuinbouw | NIFE Energieadvies

Tuinbouw

Verlichte en verwarmde kassen, stomen. In de tuinbouwbranche lopen de energiekosten fors op. Daarom weten zo veel tuinders hun weg naar ons te vinden. En met succes, niet alleen qua geld maar zeker ook qua tijd levert hen dit besparingen op.

Case: Ondernemers en energiezaken

Contact onderhouden met een energieleverancier kan soms een vermoeiende aangelegenheid zijn. Niet de juiste personen die je te woord staan, niet de juiste antwoorden ontvangen, zaken niet kunnen rechtzetten. Vervelend voor bedrijven die zich nu eenmaal liever bezighouden met het ondernemen en zo min mogelijk met energiezaken.

Maatschap Bervoets werd van het kastje naar de muur gestuurd

Maatschap Bervoets teelt groenten en wortel- en knolgewassen. Zij hadden bij een grote energieleverancier wat zaken openstaan. Van verkeerde voorschotbedragen tot het afschrijven van de verkeerde rekening, meterstanden die niet eens kónden kloppen, er ging van alles mis. In plaats van het op te lossen stuurde de leverancier ze van kastje van de muur. Ze kregen geen antwoord, het lukte niet om opheldering te krijgen en zaten op een gegeven moment met de handen in het haar.

NIFE heeft toen alle zaken van Maatschap Bervoets opgepakt en is contactpersoon geworden bij de energieleverancier. Zo had Bervoets er totaal geen omkijken meer naar en konden zij zich bezighouden met ondernemen.

Hoe kun je als ondernemer zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan energiezaken?

Bij NIFE hebben we goede contacten met leveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Als er iets voor een klant geregeld moet worden weten we bij wie we moeten zijn om het op te lossen. Een klant kan dit alles aan ons uitbesteden en zo dus veel tijd besparen.

Djelena Bervoets, Maatschap Bervoets: “Wat een opluchting dat NIFE alle energiezaken zaken van ons heeft overgenomen en alles heeft opgelost!”

Tuinbouw

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van die energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE-energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5