Energie inkoop (voor bedrijven) | Nife Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Een Garantie van Oorsprong (GvO) is een digitaal certificaat waarmee bewezen kan worden waar en hoe de groene stroom is opgewekt. Eén GVO is goed voor duizend kWh elektriciteit en garandeert dat die hoeveelheid stroom via zon, wind, water of biomassa is opgewekt.

Verkopen GvO’s

Als je bijvoorbeeld zonnepanelen hebt dan ben je dus handelaar en krijg je GvO’s voor de stroom die je hebt teruggeleverd aan het net. Een GvO is een jaar houdbaar en wordt in Nederland uitgegeven door CertiQ.

Het is toegestaan om in Europa te handelen in Garanties van Oorsprong. Dat betekent dat handelaren de groencertificaten door heel Europa vrij aan elkaar kunnen verkopen. NIFE is handelaar en kan zorgen voor een goede verkoopprijs van uw GvO’s. NIFE is in het handelarenoverzicht van CertiQ te vinden als 123Groene Energie. Zodra u NIFE (123Groene Energie)  selecteert als handelaar dan nemen we contact met u op voor het verkopen van uw GvO’s.

Bel voor meer info naar onze energie analisten: 0174-525640 of mail naar energiemarkt@nife.nl.

De dienstverlening van NIFE

Zakelijk energie vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. In de video kunt u een introductie van onze totale dienstverlening bekijken, en hieronder leest u meer over factuurcontrole.

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
GvO

Meesterbakker Roodenrijs over NIFE

“Meesterbakker Roodenrijs heeft 20 winkels in de regio Rijswijk, Den Haag en Westland. Wat zo fijn is aan NIFE, is dat we nu veel beter kunnen volgen wat ons energiegebruik is op de verschillende locaties. Ook de facturatie is op dat gebied heel overzichtelijk. Energie inkoop via NIFE werkt prettig én kostenbesparend!” Judith Barendse Meesterbakker Roodenrijs

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5