Energieprijzen mkb vergelijken | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energieprijzen mkb vergelijken

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers een onoverzichtelijke markt, en daarnaast is energie voor ondernemers vaak een aanzienlijke kostenpost. NIFE biedt daarom hulp bij het vergelijken van zakelijke energie, het controleren van energiefacturen en alle overige energiezaken. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar zult u ook een daling zien in uw energiekosten. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen voor het vergelijken van zakelijke energie.

Hoe NIFE uw zakelijke energie vergelijkt

Hieronder leest u alles over onze aanpak en vertellen wij hoe u met NIFE kunt besparen. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken aan uw hoofd heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. Daarom is NIFE uw partner voor het vergelijken en inkopen van zakelijke energie!

Stap 1

Energieprijzen mkb vergelijken met NIFE energieadvies

Maak kennis met hét adviesbureau voor zakelijke energie. NIFE nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw bedrijf en energiesituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven.

energieprijzen mkb

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieprijzen mkb

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna we op zoek gaan naar de beste leverancier. Er wordt rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energieprijzen mkb

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Aan de hand van onze energiescan vertellen wij u hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieprijzen mkb

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft uw zakelijke energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energieprijzen mkb

De dienstverlening van NIFE

Energieprijzen mkb vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. Voor een introductie van onze totale dienstverlening kunt u de video bekijken, of klik op een van de onderstaande praktijkcases voor meer informatie over de branche die voor uw bedrijf relevant is.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieprijzen mkb

NIFE houdt ontwikkelingen in de gaten

Wij zijn Van der Ende Groep: producent van waterbehandelingssytemen en leverancier van kwalitatief hoogstaande technische producten en oplossingen. NIFE sluit voor ons het gascontract af, controleert de facturen en houdt ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5