Zakelijk energie vergelijken (onafhankelijk) | Nife Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energiescan uitvoeren

Maak kennis met NIFE (New Impulse For Energy), opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van al hun energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers namelijk een onoverzichtelijke markt. Dat is opzich al vervelend genoeg, maar daarnaast is energie voor ondernemers ook nog een grote kostenpost. NIFE ondersteunt daarom bij alle zakelijke energie kwesties, van het beginpunt waarin wij de eerste energiescan uitvoeren tot de controle van uw facturen plus alle aanvullende zaken die daar nog bij komen kijken. Dit helpt u ten eerste aanzienlijk op uw energiekosten te besparen, maar tevens bespaart u dit veel energie en tijd! Iedere stap die wij in dit proces met u doorlopen leest u hieronder.

Hoe een energiescan uitvoeren u helpt

Lees hieronder alles over onze aanpak en hoe wij u helpen op uw energie te besparen door een energiescan uit te voeren. Wij kunnen de hele dag energietarieven voor u onder een vergrootglas houden, zo kunt u als ondernemer de focus leggen op belangrijkere zaken. Als het aankomt op het vergelijken en inkopen van zakelijke energie is NIFE uw partner!

 
 

Stap 1

 

 

Een energiescan uitvoeren om op energie te besparen

Telefonisch kennismaken of liever een persoonlijk gesprek aan tafel? Beide opties zijn mogelijk! Het kennismakingsgesprek zal voor ons dienen om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf en energiesituatie. Daarnaast kunnen wij u direct vertellen welke bijdrage wij daarin kunnen leveren.

energiescan uitvoeren

Stap 2

Besparing door een energiescan uit te voeren

Voordat wij aan de slag gaan hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw huidige energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Kopie legitimatie
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Krijgt u maandelijkse nota’s van uw leverancier? Dan ontvangen we graag daarvan de meest recente die in uw bezit is.

benodigdheden energiescan uitvoeren

Stap 3

Onze vrijblijvende analyse

Wanneer wij een vrijblijvende analyse voor u uitvoeren analyseren wij uw huidige contracten en verbruik, en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten als de prijs, contractvoorwaarden, facturatie en service.

Energiescan uitvoeren analyse

Stap 4

Besparen op uw energiekosten

Wanneer wij een energiescan uitvoeren kunnen wij tijdens deze volgende stap uw jaarlijkse besparing presenteren. Tevens ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het gebruik van onze dienstverlening.

energiescan uitvoeren

Stap 5

Totale ontzorging

Heeft u de offerte getekend? Dan kunt u vanaf dat moment als het over energiezaken gaat rustig achterover leunen! Wij houden al uw energiezaken nauwlettend in de gaten door keer op keer een energiescan uit te voeren, analyseren continu de markt en voeren een actieve controle uit op al uw energiefacturen.

energiescan uitvoeren besparen

De dienstverlening van NIFE

Wanneer u op energie wilt besparen is energie vergelijken via NIFE Energieadvies aan te raden. In de video hiernaast kunt u tevens een introductie van onze totale dienstverlening bekijken. Hieronder staan praktijkcases die beschrijven wat wij in iedere branche kunnen bieden.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energiescan uitvoeren

Zeker 10% besparing op inkoop

“Enkele jaren geleden ben ik via een kennis in contact gekomen met NIFE Energieadvies. Na het maken van een energiescan bleek dat we zeker 10% konden besparen op de inkoop van energie.

Behalve deze initiële besparing zijn er nog meer voordelen en besparingen voor mij. Bijvoorbeeld de hulp van NIFE bij het terugvorderen van de energiebelasting maar ook door de factuurcontrole. Daarnaast word je ook nog eens proactief benaderd bij gunstige inkoopmomenten. We hebben nu zeer lage tarieven voor een aantal jaar vaststaan, iets wat ons zelf nooit gelukt was.

De goede advisering, onafhankelijkheid en natuurlijk de lage tarieven, daarom ben en blijf ik klant bij NIFE.”

André Kort
Rijswijkse Schouwburg

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5