Energietarieven mkb vergelijken | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energietarieven mkb vergelijken

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen bij het regelen van hun energiezaken. De energiemarkt is voor veel ondernemers erg onoverzichtelijk, maar energie is voor de meeste bedrijven wel een aanzienlijke kostenpost. NIFE biedt daarom hulp bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het controleren van energiefacturen en alle overige energiezaken. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar zult u ook een daling zien in uw energiekosten. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen voor de voordeligste inkoop van uw zakelijke energie.

Onze aanpak

Hieronder leest u alles over onze aanpak en ziet u welke stappen worden doorlopen wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken aan uw hoofd heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. Daarom zorgt NIFE ervoor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details voor u worden geregeld!

Stap 1

Energietarieven mkb vergelijken met NIFE

Maak kennis met hét adviesbureau voor de inkoop van zakelijke energie! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw bedrijf en energiesituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven.

energietarieven mkb

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Kopie legitimatie
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energietarieven mkb

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna wij op zoek gaan naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Er wordt rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energietarieven mkb

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Aan de hand van onze energiescan vertellen wij hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energietarieven mkb

Stap 5

Alles goed geregeld

Offerte getekend? Dan zijn al uw zakelijke energiezaken vanaf nu goed geregeld! Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat deze doorlopend worden gemonitord. Wij blijven de markt analyseren en voeren nauwkeurige controles uit op al uw energiefacturen. Zo zorgt NIFE ervoor dat u altijd het voordeligst uit bent met uw inkoop van zakelijke energie!

service energietarieven mkb

NIFE energieadviesbureau

Energietarieven mkb vergelijken is onderdeel van het dienstenpakket van NIFE. Voor een overzicht van onze totale dienstverlening kunt u de video bekijken. Via de onderstaande links is het mogelijk om aan de hand van praktijkcases een beter beeld te krijgen van wat wij per branche kunnen bieden. Uiteraard mag u ons ook bellen of mailen voor antwoorden op uw vragen omtrent zakelijke energie.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energietarieven mkb

Eerlijke adviezen over energiekosten

“Als bakkerij hebben we het gelukkig heel druk! Daarom zijn we enorm blij met NIFE, zij nemen alle zorg uit handen voor onze energiezaken. NIFE verzorgt scherpe tarieven. Maar hebben ook de kennis voor eerlijke adviezen over de energiekosten; nu en in de toekomst.

Hierdoor kan Paul met een gerust hart elke ochtend de lekkerste broden bakken!”

Tamara Schalke
Bakkerij Paul Schalke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5