Energietarieven vergelijken voor ondernemers | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energietarieven vergelijken

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen bij het regelen van hun energiezaken. De energiemarkt is voor veel ondernemers erg onoverzichtelijk, maar energie is voor de meeste bedrijven wel een aanzienlijke kostenpost. NIFE biedt daarom hulp bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het controleren van energiefacturen en alle overige energiezaken. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar zult u ook een daling zien in uw energiekosten. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen voor de voordeligste inkoop van zakelijke energie.

Onze aanpak

Hieronder leest u alles over onze aanpak en ziet u welke stappen worden doorlopen wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken aan uw hoofd heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. Daarom zorgt NIFE ervoor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details voor u worden geregeld!

Stap 1

Energietarieven vergelijken met NIFE

Maak kennis met hét adviesbureau voor de inkoop van zakelijke energie. NIFE nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw bedrijf en energiesituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven.

energietarieven vergelijken

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energietarieven vergelijken

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna wij op zoek gaan naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Er wordt rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energietarieven vergelijken

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Aan de hand van onze energiescan vertellen wij hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energietarieven vergelijken

Stap 5

Alles goed geregeld

Offerte getekend? Dan zijn al uw zakelijke energiezaken vanaf nu goed geregeld! Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat deze doorlopend worden gemonitord. Wij blijven de markt analyseren en voeren nauwkeurige controles uit op al uw energiefacturen. Zo zorgt NIFE ervoor dat u altijd het voordeligst uit bent met uw inkoop van zakelijke energie!

service energietarieven vergelijken

De dienstverlening van NIFE

Energietarieven vergelijken is een van de taken die NIFE als energieadviesbureau op zich neemt. Voor een introductie van ons volledige dienstenpakket kunt u de video bekijken. Indien u meer informatie zoekt over energiezaken binnen de branche die voor uw bedrijf relevant is, kunt u klikken op een van de onderstaande links. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen voor antwoorden op uw vragen omtrent zakelijke energie.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energietarieven vergelijken

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid

“NIFE is sinds het seizoen 2012-2013 hoofdsponsor van DSVP. NIFE staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook wil NIFE toegankelijk zijn voor vele bedrijven, of ze nu groot of klein zijn. DSVP is een bloeiende sportvereniging waar een ieder zich thuis moet voelen. De vereniging is een spiegel van de maatschappij. Dit kan alleen gerealiseerd worden door middel van de genoemde kenmerken van NIFE.

NIFE adviseert DSVP naar volle tevredenheid op het gebied van energie en DSVP hoeft zich totaal geen zorgen te maken over het naleven van de energie contracten en de juistheid van energie rekeningen hetgeen voor een sportvereniging heel fijn en gemakkelijk is. DSVP adviseert daarom sportverenigingen en aangesloten bedrijven gebruik te maken van de diensten van NIFE.”

Peter de Jong
Voetbalvereniging DSVP

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5