Advies over inkoop energie zakelijk | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Inkoop energie zakelijk

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen bij het regelen van hun energiezaken. De energiemarkt is voor veel ondernemers erg onoverzichtelijk, maar energie is voor de meeste bedrijven wel een aanzienlijke kostenpost. NIFE biedt daarom hulp bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het controleren van energiefacturen en alle overige energiezaken. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar zult u ook een daling zien in uw energiekosten. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen voor de inkoop van zakelijke energie.

Hoe NIFE uw zakelijke energie regelt

Hieronder leest u alles over onze aanpak en ziet u welke stappen worden doorlopen wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken aan uw hoofd heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. Daarom zorgt NIFE ervoor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details voor u worden geregeld!

Stap 1

Inkoop energie zakelijk van NIFE

Maak kennis met hét adviesbureau voor de inkoop van zakelijke energie. NIFE nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw bedrijf en energiesituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven.

inkoop energie zakelijk

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening. Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden inkoop energie zakelijk

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna wij op zoek gaan naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Er wordt rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse inkoop energie zakelijk

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Aan de hand van onze energiescan vertellen wij hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing inkoop energie zakelijk

Stap 5

Alles goed geregeld

Offerte getekend? Dan zijn al uw zakelijke energiezaken vanaf nu goed geregeld! Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat deze doorlopend worden gemonitord. Wij blijven de markt analyseren en voeren nauwkeurige controles uit op al uw energiefacturen. Zo zorgt NIFE ervoor dat u altijd het voordeligst uit bent met uw inkoop van zakelijke energie!

service inkoop energie zakelijk

De dienstverlening van NIFE

Inkoop energie zakelijk is een van de taken die NIFE als energieadviesbureau op zich neemt. Voor een introductie van ons volledige dienstenpakket kunt u de video bekijken. Indien u meer informatie zoekt over energiezaken binnen de branche die voor uw bedrijf relevant is, kunt u klikken op een van de onderstaande links. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen voor antwoorden op uw vragen omtrent zakelijke energie.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Inkoop energie zakelijk

We hoeven niet naar administratie om te kijken

“WOS Media is de lokale publieke omroep van Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. De zenders WOS TV en WOS Radio en de website WOS.NL brengen 24 uur per dag en 7 dagen per week het laatste nieuws, sport, actualiteiten, business, lifestyle, human interest en reportages van de meest uiteenlopende evenementen. De vele apparaten, bijvoorbeeld in de radiostudio of in de montageruimtes, verbruiken veel stroom. Daarom hebben wij met NIFE Energieadvies gekeken of er op deze post voordeel te behalen valt. En dat is gelukt. Ook scheelt het een hoop administratie: we weten dat wij er niet naar om hoeven te kijken. NIFE Energieadvies neemt onze energiezaken al een tijd uit handen. Dit levert een duidelijke besparing op en dat is voor ons als stichting, waar we ook nog eens veel stroom verbruiken, erg belangrijk.” Aart den Haan WOS Media

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5