Kostenbesparing energie voor bedrijven | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Kostenbesparing energie

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen bij het regelen van hun energiezaken. De energiemarkt is voor velen erg onoverzichtelijk, maar energie bedraagt voor de meeste bedrijven wel een aanzienlijke kostenpost. NIFE biedt daarom hulp bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het controleren van energiefacturen en alle overige energiezaken. Hierdoor bespaart u niet alleen veel tijd en energie, maar zult u ook een daling zien in uw energiekosten. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen voor de voordeligste inkoop van zakelijke energie.

Onze aanpak

Hieronder leest u alles over onze aanpak en ziet u welke stappen worden doorlopen wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer liever met andere zaken bezighoudt dan het dagelijks controleren van energienota’s. Daarom zorgt NIFE ervoor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details voor u worden geregeld!

Stap 1

Kostenbesparing energie met NIFE

Maak kennis met hét adviesbureau voor de voordeligste inkoop van zakelijke energie! NIFE nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek kunt u ons meer vertellen over uw onderneming en energiesituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven.

kostenbesparing energie

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening. Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden kostenbesparing energie

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna wij op zoek gaan naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Er wordt rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse kostenbesparing energie

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Aan de hand van onze energiescan vertellen wij hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing kostenbesparing energie

Stap 5

Alles goed geregeld

Offerte getekend? Dan zijn al uw zakelijke energiezaken vanaf nu goed geregeld! Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat deze doorlopend worden gemonitord. Wij blijven de markt analyseren en voeren nauwkeurige controles uit op al uw energiefacturen. Zo zorgt NIFE ervoor dat u altijd het voordeligst uit bent met uw inkoop van zakelijke energie!

service kostenbesparing energie

De dienstverlening van NIFE

Kostenbesparing energie is een van de belangrijkste onderdelen binnen de dienstverlening van NIFE. Voor een introductie van ons volledige dienstenpakket kunt u de video bekijken. Via de onderstaande links is het mogelijk om aan de hand van praktijkcases een beter beeld te krijgen van wat wij per branche kunnen bieden. U mag ons natuurlijk ook bellen of mailen voor antwoorden op uw vragen omtrent zakelijke energie..

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Kostenbesparing energie

Nife kijkt met hun expertise met ons mee

“Het energieverbruik is een redelijke kostenpost voor een zwembad. Het is voor ons daarom belangrijk dat Nife met hun expertise met ons meekijkt. Het heeft ons dan ook, zeker in de aanbesteding, flink wat voordeel opgeleverd.” Cock Rehorst Gouwebad de Sniep

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5