Zakelijk energie vergelijken (onafhankelijk) | Nife Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Op energie besparen

Maak kennis met NIFE (New Impulse For Energy), opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van al hun energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers namelijk een onoverzichtelijke markt. Dat is opzich al vervelend genoeg, maar daarnaast is energie voor ondernemers ook nog een grote kostenpost. NIFE ondersteunt daarom bij alle zakelijke energie zaken, van het vergelijken van prijzen tot de controle van uw energiefacturen en alle aanvullende zaken die daar nog bij komen. Dit helpt u ten eerste aanzienlijk op energie besparen, maar bespaart u tevens veel energie en tijd! De stappen die wij met u doorlopen in het proces van zakelijke energieleveranciers vergelijken leest u hieronder.

Hoe NIFE u helpt op energie besparen

Lees hieronder alles over onze aanpak en hoe wij u helpen op uw energie te besparen. Wij kunnen de hele dag energietarieven voor u onder een vergrootglas houden, zo kunt u als ondernemer de focus leggen op belangrijkere zaken. Voor het vergelijken en inkopen van zakelijke energie is NIFE uw partner.

 
 

Stap 1

Dé partij die u helpt op energie besparen

Telefonisch kennismaken of liever een persoonlijk gesprek aan tafel? Beide opties zijn mogelijk! Het kennismakingsgesprek zal voor ons dienen om meer over uw bedrijf en energiesituatie te weten te komen. Daarnaast kunnen wij u direct vertellen welke bijdrage wij daarin kunnen leveren.

Besparen op zakelijke energie

Stap 2

Op uw energie besparen

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Krijgt u maandelijkse nota’s van uw leverancier? Dan ontvangen we graag daarvan de meest recente die in uw bezit is.

Op energie besparen - benodigdheden

Stap 3

Een vrijblijvende analyse

Wanneer wij een vrijblijvende analyse voor u uitvoeren analyseren wij uw huidige contracten en verbruik, en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met verschillende aspecten als de prijs, contractvoorwaarden, facturatie en service.

Op energie besparen - analyse

Stap 4

Op energie besparen

Tijdens deze volgende stap presenteren we uw jaarlijkse besparing door middel van de NIFE energiescan. Tevens ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het gebruik van onze dienstverlening.

Op energie besparen

Stap 5

Totale ontzorging

Heeft u de offerte getekend? Dan kunt u vanaf dat moment als het over energiezaken gaat rustig achterover leunen! Wij houden al uw energiezaken nauwlettend in de gaten, analyseren continu de markt en voeren een actieve controle uit op al uw energiefacturen.

Op zakelijke energie besparen

De dienstverlening van NIFE

Wanneer u op energie wilt besparen is energie vergelijken via NIFE aan te raden. In de video hiernaast kunt u tevens een introductie van onze totale dienstverlening bekijken. Hieronder staan praktijkcases die beschrijven wat wij in iedere branche kunnen bieden.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Op energie besparen

Eerlijke adviezen over energiekosten

“Als bakkerij hebben we het gelukkig heel druk! Daarom zijn we enorm blij met NIFE, zij nemen alle zorg uit handen voor onze energiezaken. NIFE verzorgt scherpe tarieven. Maar hebben ook de kennis voor eerlijke adviezen over de energiekosten; nu en in de toekomst.

Hierdoor kan Paul met een gerust hart elke ochtend de lekkerste broden bakken!”

Tamara Schalke
Bakkerij Paul Schalke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5