Subsidies energie? Zo komt u er voor in aanmerking! | Nife Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Subsidies energie

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers een onoverzichtelijke markt, en daarnaast is energie voor ondernemers vaak een aanzienlijke kostenpost. NIFE ondersteunt daarom bij het ontdekken van de mogelijkheden voor u om te besparen en subsidies voor energie te ontvangen, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd en energie, maar zorgt daarnaast ook voor een verlaging van uw kosten! Hieronder leest u welke stappen wij met u doorlopen voor het ontvangen van subsidies energie.

Waarom overstappen van energieleverancier?

Lees hieronder alles over onze aanpak en hoe wij voor u kunnen besparen. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken kunt doen in plaats van de hele dag energietarieven onder een vergrootglas houden. Nife is uw partner voor het vergelijken en inkopen van zakelijke energie en wij bekijken alle mogelijkheden voor u om subsidies voor energie te ontvangen van de overheid!
 
 

Stap 1

 

 

Subsidies energie in uw branche

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Beide zijn mogelijk! Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

Subsidies energie

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

Sbsidies energie

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

Subsidies energie

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Tijdens deze stap presenteren we uw jaarlijkse besparing met onze energiescan. Daarnaast ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

Subsidies energie

Stap 5

Totale ontzorging

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu qua energiezaken achterover leunen! Wij houden die in de gaten, analyseren de markt en voeren een actieve controle op al uw energiefacturen.

energie voor zakelijk

De dienstverlening van NIFE

De overheid verstrekt veel subsidies voor energie voor bedrijven die hier bewust mee omgaan. NIFE kan u hierbij helpen! Ontdek de voordelen die NIFE Energieadvies u kan bieden. In de video kunt u een introductie van onze totale dienstverlening bekijken, en hieronder leest u meer over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Subsidies energie

Zeker 10% besparing op inkoop

“Enkele jaren geleden ben ik via een kennis in contact gekomen met NIFE Energieadvies. Na het maken van een energiescan bleek dat we zeker 10% konden besparen op de inkoop van energie. Overstappen van energieleverancier was dus zeker voordelig!

Behalve deze initiële besparing zijn er nog meer voordelen en besparingen voor mij. Bijvoorbeeld de hulp van NIFE bij het terugvorderen van de energiebelasting maar ook door de factuurcontrole. Daarnaast word je ook nog eens proactief benaderd bij gunstige inkoopmomenten. We hebben nu zeer lage tarieven voor een aantal jaar vaststaan, iets wat ons zelf nooit gelukt was.

De goede advisering, onafhankelijkheid en natuurlijk de lage tarieven, daarom ben en blijf ik klant bij NIFE.”

André Kort
Rijswijkse Schouwburg

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5