Zakelijk energie vergelijken (onafhankelijk) | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Zakelijk energie vergelijken

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers een onoverzichtelijke markt, en daarnaast is energie voor ondernemers vaak een aanzienlijke kostenpost. NIFE ondersteunt daarom bij zakelijk energie vergelijken, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd en energie, maar zorgt daarnaast ook voor een verlaging van uw kosten! Hieronder leest u welke stappen wij met u doorlopen bij het zakelijk energie vergelijken.

Hoe NIFE uw zakelijke energie vergelijkt

Lees hieronder alles over onze aanpak en hoe wij voor u kunnen besparen. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken kunt doen in plaats van de hele dag energietarieven onder een vergrootglas houden. NIFE is uw partner voor het vergelijken en inkopen van zakelijke energie.

Stap 1

Maak kennis met dé zakelijke energie vergelijker

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Beide zijn mogelijk! Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

zakelijk energie vergelijken

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden zakelijk energie vergelijken

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse zakelijk energie vergelijken

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Tijdens deze stap presenteren we uw jaarlijkse besparing met onze energiescan. Daarnaast ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing zakelijk energie vergelijken

Stap 5

Totale ontzorging

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu qua energiezaken achterover leunen! Wij houden die in de gaten, analyseren de markt en voeren een actieve controle op al uw energiefacturen.

ontzorging zakelijk energie vergelijken

De dienstverlening van NIFE

Zakelijk energie vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. In de video kunt u een introductie van onze totale dienstverlening bekijken, en hieronder leest u meer over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Zakelijk energie vergelijken

Meesterbakker Roodenrijs over NIFE

“Meesterbakker Roodenrijs heeft 20 winkels in de regio Rijswijk, Den Haag en Westland. Wat zo fijn is aan NIFE, is dat we nu veel beter kunnen volgen wat ons energiegebruik is op de verschillende locaties. Ook de facturatie is op dat gebied heel overzichtelijk. Zakelijk energie vergelijken via NIFE werkt prettig én kostenbesparend!”

Judith Barendse
Meesterbakker Roodenrijs

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5