Collectieve inkoop zakelijke energie | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

NIFE is opgericht om ondernemers te helpen het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. Vele ondernemers hebben te weinig kennis en tijd om hun energiezaken goed te regelen. Maar omdat energie voor ondernemers een aanzienlijke kostenpost is, valt hier juist veel winst te behalen. NIFE ondersteunt daarom bij de collectieve inkoop van zakelijke energie. Ook controleren we de energiefacturen en regelen andere besparingen op energie.
Dit bespaart u niet alleen een hoop kostbare tijd en werk, maar het zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke verlaging van uw kosten! Hieronder leest u welke stappen wij met u doorlopen wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hieronder kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken te doen heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is uw partner voor de collectieve inkoop van zakelijke energie.

Stap 1

 

 

Maak kennis met dé inkoper van zakelijke energie

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Beide zijn mogelijk! Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

collectieve inkoop zakelijke energie

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze krijgt u via ons)

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden inkoop zakelijke energie

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse collectieve inkoop energie

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Tijdens deze stap presenteren we uw jaarlijkse besparing met onze energiescan. Daarnaast ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing collectieve inkoop zakelijke energie

Stap 5

Totale ontzorging

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu qua energiezaken achterover leunen! Wij houden die in de gaten, analyseren de markt en voeren een actieve controle op al uw energiefacturen met onze factuurcontrole.

collectieve inkoop zakelijke energie

 

De dienstverlening van NIFE

Collectieve inkoop van zakelijke energie is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. In de video kunt u een introductie van onze totale dienstverlening bekijken, en hieronder leest u meer over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Collectieve inkoop zakelijke energie

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van zakelijke energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE-energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5