Energie adviesbureau | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

NIFE energie adviesbureau

NIFE (New Impulse For Energy) is een energie adviesbureau en gericht op het helpen van ondernemers met hun energiezaken. De meeste ondernemeners beschikken niet over genoeg kennis en tijd om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE adviseert en ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor advies op het gebied van de inkoop van zakelijke energie.

Stap 1

 

Maak kennis met hét energie adviesbureau

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Gedurende het kennismakingsgesprek horen wij graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

energie adviesbureau

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energie adviesbureau

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik, zodat wij vervolgens op zoek kunnen gaan naar de beste leverancier. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energie adviesbureau

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energie adviesbureau

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energie adviesbureau

De dienstverlening van NIFE

NIFE biedt als energie adviesbureau verschillende diensten aan op het gebied van zakelijke energie. U kunt de video bekijken voor een introductie van onze totale dienstverlening. Verderop vindt u ook meer informatie over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energie adviesbureau

Prachtige besparing!

“De reden waarom Voedselbank Rotterdam klant is geworden bij NIFE is het feit dat NIFE meedenkt en goed adviseert. Meedenken voor wat er in ons bedrijf nodig is en hoe het anders kan om direct en zichtbaar te bezuinigen betreft de energie. Met als resultaat een prachtige besparing voor de 2 vestigingen van Voedselbank Rotterdam van wel €5.000!”

Annette Koopman
Voedselbank Rotterdam

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5