Energie tuinbouw | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energie tuinbouw

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om onder andere ondernemers in de tuinbouwsector te helpen het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg kennis en tijd om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de collectieve inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten!

Hoe NIFE de inkoop van energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor het vergelijken en inkopen van energie voor de tuinbouw.

Stap 1

 

Maak kennis met dé energie adviseur voor de tuinbouw

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij op basis van de energiesituatie van uw bedrijf een passend advies kunnen geven.

energie tuinbouw

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energie tuinbouw

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik, zodat wij vervolgens op zoek kunnen gaan naar de beste leverancier. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energie tuinbouw

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energie tuinbouw

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energie tuinbouw

De dienstverlening van NIFE

Zakelijk energie tuinbouw vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. U kunt de video bekijken voor een introductie van onze totale dienstverlening. Verderop vindt u meer informatie over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energie tuinbouw

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van zakelijke energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE Energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5