Energie vergelijking mkb | NIFE Energieadviesbureau

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energie vergelijking mkb

NIFE is dé partner voor een energie vergelijking voor MKB. Omdat de energiemarkt vaak erg onoverzichtelijk is, bieden wij een helpende hand. De energie uitgaven zijn immers vaak een hoge kostenpost. Om die reden helpt NIFE bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het terugvorderen van energiebelasting, contoleren van facturen en alle overige energiezaken. Verderop leest u meer over de stappen die wij met u doorlopen wanneer u het regelen van uw energiezaken aan ons overlaat.

Maak kennis met NIFE

Wij snappen dat u zich als ondernemer liever met andere zaken bezighoudt dan het continu vergelijken van energietarieven. NIFE zorgt er daarom voor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details worden geregeld. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Bekijk de onderstaande stappen voor meer informatie over onze werkwijze.

Stap 1

 

Onafhankelijke energie vergelijking mkb

NIFE is onafhankelijk expert op het gebied van zakelijke energie en vergelijkt de energietarieven van verschillende aanbieders. Wij maken graag kennis met u! Door ons meer over uw onderneming te vertellen, kunnen wij de beste vergelijking voor u maken.

energie vergelijking mkb

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energie vergelijking mkb

Stap 3

Vrijblijvende energieanalyse

Wanneer u de bovenstaande gegevens aanlevert, voeren wij voor u een vrijblijvende energieanalyse uit. Hiervoor wordt er gekeken naar uw bestaande contracten en huidig verbruik. Op basis van deze gegevens gaan wij voor u op zoek naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Daarbij houden we rekening met de tarieven, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energie vergelijking mkb

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Aan de hand van onze energieanalyse geven wij u een indruk van hoeveel u kunt besparen. Hierbij ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energie vergelijking mkb

Stap 5

Alles geregeld

Na het tekenen van de offerte heeft u wat betreft uw energiezaken alles compleet geregeld. Wij nemen u deze uit handen en zorgen ervoor dat uw energie nauwkeurig wordt gemonitord. Wij zullen de energiemarkt blijven analyseren en bieden u op deze manier altijd het scherpste tarief.

service energie vergelijking mkb

De diensten van NIFE

NIFE is uw partner voor energie vergelijking mkb en alle andere energiezaken voor uw onderneming. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de controle van energienota’s en energiebesparingsadvies. Bekijk voor een samenvatting van ons complete dienstenpakket de video. Op onze website staan tevens een aantal praktijkcases vermeld die u een betere indruk kunnen geven van hoe wij in verschillende branches te werk gaan. Voor het opvragen van meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energie vergelijking mkb

NIFE ontzorgt!

“Verhuisbedrijf Henneken te Zoetermeer, sinds 1870, houdt zich bezig met (inter)nationale verhuizingen en kantoor/bedrijfsverhuizingen. In ons bedrijfspand hebben we kantoor en een opslagloods voor inboedels, archief en bedrijfsinventarissen. We willen dus onze energiezaken goed monitoren en daarnaast een goede deal sluiten. Ook vinden wij het belangrijk om een werkelijk duurzame energieleverancier te contracteren.

NIFE Energieadvies helpt ons bij al deze zaken. We hebben geen omkijken meer naar controle van inkoopfacturen en worden goed “bij de hand genomen” door NIFE als energiecontracten opnieuw tegen het licht worden gehouden. NIFE ontzorgt!”

Lauwrens de Jong

Verhuisbedrijf Henneken

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5