Energie Westland | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energie Westland

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers in Westland te helpen het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de collectieve inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor het vergelijken en inkopen van energie in Westland.

 
 

Stap 1

 

Maak kennis met dé zakelijke energie inkoper in Westland

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij op basis van de energiesituatie van uw bedrijf een passend advies kunnen geven.

energie westland

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Kopie legitimatie
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energie westland

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik, zodat wij vervolgens op zoek kunnen gaan naar de beste leverancier. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energie westland

Stap 4

Uw jaarlijkse energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energie westland

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energie westland

De dienstverlening van NIFE

Zakelijk energie vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. U kunt de video bekijken voor een introductie van onze totale dienstverlening. Verderop vindt u meer informatie over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energie Westland

Eerlijke adviezen over energiekosten

“Als bakkerij hebben we het gelukkig heel druk! Daarom zijn we enorm blij met NIFE, zij nemen alle zorg uit handen voor onze energiezaken. NIFE verzorgt scherpe tarieven. Maar hebben ook de kennis voor eerlijke adviezen over de energiekosten; nu en in de toekomst.

Hierdoor kan Paul met een gerust hart elke ochtend de lekkerste broden bakken!”

Tamara Schalke
Bakkerij Paul Schalke

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5