Energie zakelijk | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energie zakelijk

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meesten beschikken niet over genoeg kennis en tijd om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie voor ondernemers een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de collectieve inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor energie zakelijk.

 
 

Stap 1

 

Maak kennis met dé energie zakelijk vergelijker

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Gedurende het kennismakingsgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

energie zakelijk

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Kopie legitimatie
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energie zakelijk

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik, zodat wij vervolgens op zoek kunnen gaan naar de beste leverancier. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energie zakelijk

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energie zakelijk

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energie zakelijk

De dienstverlening van NIFE

Energie zakelijk is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. U kunt de video bekijken voor een introductie van onze totale dienstverlening. Verderop vindt u meer informatie over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energie zakelijk

NIFE neemt werk uit handen

“Als tandarts en eigenaar van Dental4U, een moderne tandartsenpraktijk in Noordwijk aan Zee, leveren wij aan onze patiënten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dit verwacht ik ook van mijn energieleveranciers en NIFE neemt dat werk voor mij uit handen.”

Adriaan Koppendraaier
Dental4U

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5