Energieadvies zakelijk | NIFE Energieadviesbureau

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energieadvies zakelijk

NIFE (New Impulse For Energy) dé partner voor bedrijven op energiegebied. Aangezien de zakelijke energiemarkt vaak erg onoverzichtelijk is, geven wij graag energieadvies voor uw onderneming. De energie uitgaven zijn immers vaak een hoge kostenpost en u wilt  uiteraard niets teveel betalen. NIFE helpt daarom bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het terugvorderen van energiebelasting, factuurcontrole en alle overige energiezaken

Maak kennis met NIFE

Wij snappen maar al te goed dat u zich als ondernemer liever met andere zaken bezighoudt dan het continu vergelijken van energietarieven. NIFE zorgt er daarom voor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details zijn geregeld, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Bekijk de onderstaande stappen voor meer informatie over onze werkwijze.

Stap 1

Energieadvies zakelijk van NIFE

NIFE is onafhankelijk expert op het gebied van zakelijke energie, wij vergelijken de energietarieven van verschillende aanbieders. We maken graag kennis met u om te zien wat we voor u kunnen betekenen! Als u ons meer over uw onderneming vertelt, kunnen wij rekening houden met de factoren die voor u relevant zijn.

energieadvies zakelijk

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieadvies zakelijk

Stap 3

Vrijblijvende energieanalyse

Als u de bovenstaande gegevens aanlevert, voeren wij voor u een vrijblijvende energieanalyse uit. Hiervoor wordt er gekeken naar uw bestaande contracten en huidig verbruik. Op basis van deze gegevens gaan wij voor u op zoek naar de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Hierbij houden we uiteraard rekening met de tarieven, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energieadvies zakelijk

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Aan de hand van onze energieanalyse geven wij u een indruk van hoeveel u op jaarbasis op zakelijke energie kunt besparen. Hierbij ontvangt u  een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieadvies zakelijk

Stap 5

Alles geregeld

Na het tekenen van de offerte regelen wij uw energiezaken. Wij nemen u deze uit handen en zorgen ervoor dat uw energie nauwkeurig wordt gemonitord. Wij analyseren de energiemarkt en zorgen voor u voor een gunstig tarief met de beste voorwaarden. Ook controleren we al uw energiefacturen middels onze factuurcontrole.

service energieadvies zakelijk

De diensten van NIFE

NIFE is uw partner voor energieadvies zakelijk en alle energiezaken voor uw onderneming. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de controle van energienota’s en de inkoop van zakelijke energie. Bekijk voor een samenvatting van ons complete dienstenpakket de video. Op onze website staan tevens een aantal praktijkcases vermeld die u een betere indruk kunnen geven van hoe wij in verschillende branches te werk gaan. Voor het opvragen van meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieadvies zakelijk

NIFE neemt werk uit handen

“Als tandarts en eigenaar van Dental4U, een moderne tandartsenpraktijk in Noordwijk aan Zee, leveren wij aan onze patiënten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dit verwacht ik ook van mijn energieleveranciers en NIFE neemt dat werk voor mij uit handen.”

Adriaan Koppendraaier
Dental4U

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5