Energieadviseur mkb | NIFE Energieadviesbureau

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

NIFE energieadviseur mkb

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om mkb’ers energieadvies te geven en hen de mogelijk te bieden om het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste mkb’ers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor het vergelijken en inkopen van energie.

 
 

Stap 1

 

Energieadvies van NIFE

NIFE is dé expert op het gebied van zakelijke energie voor mkb’ers! Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakinggesprek. Tijdens de kennismaking horen wij graag meer over uw onderneming en energiesituatie. U vertelt ons bij welke energiezaken u graag assistentie wilt, zodat wij aan de hand van deze informatie een passend advies kunnen geven.

energieadviseur mkb

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieadviseur mkb

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft aangeleverd, maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik. Op basis hiervan, kunnen wij bijvoorbeeld voor u op zoek gaan naar de beste energieleverancier. Er wordt dan rekening gehouden met de prijs, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energieadviseur mkb

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Aan de hand van onze energiescan laten wij zien hoeveel u jaarlijks op zakelijke energie kunt besparen. U ontvangt tevens een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieadviseur mkb

Stap 5

Alles goed geregeld

Offerte getekend? Dan zijn alle energiezaken voor uw onderneming vanaf nu goed geregeld! Met ons complete servicepakket zorgen wij ervoor dat deze doorlopend worden gemonitord. Wij blijven de markt analyseren en voeren nauwkeurige controles uit op al uw energiefacturen. Zo zorgt NIFE ervoor dat u altijd het voordeligst uit bent met uw inkoop van zakelijke energie!

service energieadviseur mkb

De dienstverlening van NIFE

Als energieadviseur mkb geeft NIFE onder andere advies over de voordeligste inkoop van energie voor mkb’ers. Verder kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten op het gebied van zakelijke energie, waaronder de controle van energiefacturen. Voor een introductie van ons volledige dienstenpakket kunt u de video bekijken. Via de onderstaande links is het mogelijk om aan de hand van praktijkcases een beter beeld te krijgen van wat wij per branche kunnen bieden. U mag ons natuurlijk ook bellen of mailen voor antwoorden op uw vragen omtrent zakelijke energie.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieadviseur mkb

NIFE ontzorgt!

“Verhuisbedrijf Henneken te Zoetermeer, sinds 1870, houdt zich bezig met (inter)nationale verhuizingen en kantoor/bedrijfsverhuizingen. In ons bedrijfspand hebben we kantoor en een opslagloods voor inboedels, archief en bedrijfsinventarissen. We willen dus onze energiezaken goed monitoren en daarnaast een goede deal sluiten. Ook vinden wij het belangrijk om een werkelijk duurzame energieleverancier te contracteren.

NIFE Energieadvies helpt ons bij al deze zaken. We hebben geen omkijken meer naar controle van inkoopfacturen en worden goed “bij de hand genomen” door NIFE als energiecontracten opnieuw tegen het licht worden gehouden. NIFE ontzorgt!”

Lauwrens de Jong

Verhuisbedrijf Henneken

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5