Energieadviseur zakelijk | NIFE Energieadviesbureau

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energieadviseur zakelijk

NIFE (New Impulse For Energy) is dé zakelijke energieadviseur. Aangezien de energiemarkt vaak erg onoverzichtelijk is, bieden wij een helpende hand in het vergelijken en het beheren van de energie voor uw onderneming. De energie uitgaven zijn immers vaak een hoge kostenpost en daarom wilt u uiteraard niets teveel betalen. NIFE helpt bij het vergelijken en inkopen van zakelijke energie, het terugvorderen van energiebelasting, factuurcontrole en alle overige energiezaken.

Maak kennis met NIFE

Wij snappen maar al te goed dat u zich als ondernemer liever met andere zaken bezighoudt dan het continu vergelijken van energietarieven. NIFE zorgt er daarom voor dat al uw energiezaken tot in de kleinste details worden geregeld. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Bekijk de onderstaande stappen voor meer informatie over onze werkwijze.

Stap 1

 

Dé energieadviseur zakelijk

NIFE is onafhankelijk adviseur op het gebied van zakelijke energie. Wij vergelijken de energietarieven en voorwaarden van verschillende aanbieders.
Wij maken graag kennis met u! Door ons meer over uw onderneming te vertellen, kunnen wij tijdens het vergelijken van energietarieven rekening houden met de relevante factoren.

energieadviseur zakelijk

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieadviseur zakelijk

Stap 3

Vrijblijvende energieanalyse

Wanneer u de bovenstaande gegevens aanlevert, voeren wij voor u een vrijblijvende energieanalyse uit. Hiervoor wordt er gekeken naar uw bestaande contracten en huidig verbruik. Op basis hiervan zoeken we de beste energieleverancier voor uw bedrijf. Daarbij houden we rekening met de tarieven, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energieadviseur zakelijk

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Aan de hand van onze energieanalyse geven wij u een indruk van hoeveel u op uw nota kunt besparen. Hierbij ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieadviseur zakelijk

Stap 5

Alles geregeld

Na het tekenen van de offerte heeft u wat betreft uw energiezaken alles compleet geregeld. Wij nemen u deze uit handen en zorgen ervoor dat uw energie nauwkeurig wordt gemonitord. Wij analyseren de energiemarkt voortdurend en bieden u op deze manier altijd het scherpste tarief.

service energieadvies zakelijk

De diensten van NIFE

NIFE is uw energieadviseur zakelijk en dé expert wat betreft de energiezaken voor uw onderneming. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor de controle van energienota’s en de inkoop van zakelijke energie. Bekijk voor een samenvatting van ons complete dienstenpakket de video. Op onze website staan tevens een aantal praktijkcases vermeld die u een betere indruk kunnen geven van hoe wij in verschillende branches te werk gaan. Voor het opvragen van meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieadviseur zakelijk

NIFE houdt ontwikkelingen in de gaten

Wij zijn Van der Ende Groep: producent van waterbehandelingssytemen en leverancier van kwalitatief hoogstaande technische producten en oplossingen. NIFE sluit voor ons het gascontract af, controleert de facturen en houdt ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5