Energiebesparingsadvies | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

NIFE energiebesparingsadvies

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers energiebesparingsadvies te geven en hen de mogelijk te bieden om het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor het vergelijken en inkopen van energie.

 
 

Stap 1

 

Maak kennis met dé aanbieder van zakelijk energiebesparingsadvies

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij u op basis van de energiesituatie van uw bedrijf een passend advies kunnen geven.

energiebesparingsadvies

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energiebesparingsadvies

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik. Op basis van deze analyse kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar de beste leverancier voor uw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energiebesparingsadvies

Stap 4

Uw jaarlijkse energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energiebesparingsadvies

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft uw energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energiefacturen.

service energiebesparingsadvies

De dienstverlening van NIFE

Het verschaffen van energiebesparingsadvies is een van de diensten die NIFE aanbiedt. Daarnaast kunnen wij onder andere helpen bij factuurcontrole, waarover u verderop meer informatie vindt. Bekijk de video voor een introductie van onze totale dienstverlening.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energiebesparingsadvies

Nife kijkt met hun expertise met ons mee

“Het energieverbruik is een redelijke kostenpost voor een zwembad. Het is voor ons daarom belangrijk dat NIFE met hun expertise met ons meekijkt. Het heeft ons dan ook, zeker in de aanbesteding, flink wat voordeel opgeleverd.”

Cock Rehorst
Gouwebad de Sniep

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5