Zakelijke Energieconsultant | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energieconsultant NIFE

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers energieadvies te geven en hen de mogelijk te bieden om het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop van zakelijke energie bij ons neerlegt.

Hoe NIFE de inkoop van zakelijke energie regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is daarom uw partner voor het vergelijken en inkopen van energie.

Stap 1

 

Maak kennis met dé zakelijke energieconsultant

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij u op basis van de energiesituatie van uw bedrijf een passend advies kunnen geven.

energieconsultant

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieconsultant

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik. Op basis van deze analyse kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar de beste leverancier voor uw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energieconsultant

Stap 4

Uw jaarlijkse energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieconsultant

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft uw energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord. Wij blijven voor u bezig met het analyseren van de markt en voeren actieve controle uit op al uw energienota’s.

service energieconsultant

De dienstverlening van NIFE

NIFE biedt als energieconsultant verschillende diensten aan op het gebied van zakelijke energie. Zo kunnen wij onder andere helpen bij factuurcontrole, waarover u verderop meer informatie vindt. Voor een introductie van onze totale dienstverlening kunt u de video bekijken.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieconsultant

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid

“NIFE is sinds het seizoen 2012-2013 hoofdsponsor van DSVP. NIFE staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook wil NIFE toegankelijk zijn voor vele bedrijven, of ze nu groot of klein zijn. DSVP is een bloeiende sportvereniging waar een ieder zich thuis moet voelen. De vereniging is een spiegel van de maatschappij. Dit kan alleen gerealiseerd worden door middel van de genoemde kenmerken van NIFE.

NIFE adviseert DSVP naar volle tevredenheid op het gebied van energie en DSVP hoeft zich totaal geen zorgen te maken over het naleven van de energie contracten en de juistheid van energie rekeningen hetgeen voor een sportvereniging heel fijn en gemakkelijk is. DSVP adviseert daarom sportverenigingen en aangesloten bedrijven gebruik te maken van de diensten van NIFE.”

Peter de Jong
Voetbalvereniging DSVP

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5