Energieprijzen tuinbouw vergelijken | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energieprijzen tuinbouw

NIFE is dé energieadviseur in de tuinbouwsector. Omdat de energiemarkt vaak onoverzichtelijk is, bieden wij een helpende hand in het vergelijken en het beheren van uw energie. De energieprijzen in de tuinbouw zijn in de tuinbouw immers vaak een hoge kostenpost. Daarom helpt NIFE bij het vergelijken en inkopen van energie, terugvorderen van energiebelasting, factuurcontrole en alle overige energiezaken. Bij overige zaken kunt u denken aan het tijdelijk verlagen of buiten bedrijf stellen van uw aansluiting. Met forse besparingen als gevolg.

Maak kennis met NIFE

Wij snappen dat u zich als tuinder liever met andere zaken bezighoudt dan het continu vergelijken van energieprijzen. Wanneer u de energiezaken voor uw onderneming bij ons neerlegt, hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Na het doorlopen van de onderstaande stappen zit u wat betreft zakelijke energie altijd goed!

Stap 1

Energieprijzen tuinbouw vergelijken met NIFE

NIFE is onafhankelijk adviseur op het gebied van zakelijke energie voor de tuinbouw. Wij leren uw bedrijf graag beter kennen! Door ons meer over uw onderneming te vertellen, kunnen wij tijdens het vergelijken van energietarieven rekening houden met de factoren die voor u belangrijk zijn.

energieprijzen tuinbouw

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energieprijzen tuinbouw

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Na het ontvangen van de bovenstaande gegevens maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hierbij kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, gaan we op zoek naar de beste leverancier. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de tarieven, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse energieprijzen tuinbouw

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Na het uitvoeren van de energieanalyse krijgt u van ons te horen wat u op jaarbasis kunt besparen. Hierbij ontvangt u tevens een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energieprijzen tuinbouw

Stap 5

Geregeld!

Wanneer u de offerte heeft getekend zijn al uw zakelijke energiezaken voortaan geregeld. Wij zullen deze blijven monitoren, zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Dit door onder andere de energietarieven te blijven vergelijken, zodat u altijd energie inkoopt tegen de scherpste prijs.

service energieprijzen tuinbouw

De dienstverlening van NIFE

Energieprijzen tuinbouw vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. Daarnaast kunt u onder meer bij ons terecht voor de controle van energienota’s en de inkoop van zakelijke energie. Bekijk voor een samenvatting van ons complete dienstenpakket de video. Op onze website staan tevens een aantal praktijkcases vermeld die u een betere indruk kunnen geven van hoe wij in verschillende branches te werk gaan, waaronder de tuinbouwsector. Voor het opvragen van meer informatie over onze dienstverlening kunt u uiteraard contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Praktijkcases

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energieprijzen tuinbouw

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van die energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE-energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5