Energietarieven tuinbouw vergelijken | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Energietarieven tuinbouw vergelijken

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers te helpen het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. Vele ondernemers hebben te weinig kennis en tijd om hun energiezaken goed te regelen. Maar omdat energie voor ondernemers in de tuinbouw een aanzienlijke kostenpost is valt hier juist veel winst te behalen. NIFE ondersteunt daarom met haar dienst Energietarieven tuinbouw vergelijken bij het zakelijk energie vergelijken, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit bespaart u niet alleen een hoop kostbare tijd en werk, maar het zorgt daarnaast ook voor een aanzienlijke verlaging van uw kosten! Hieronder leest u welke stappen wij met u doorlopen wanneer u Energietarieven tuinbouw vergelijken bij ons neerlegt.

Hoe NIFE uw zakelijke energietarieven vergelijkt

Hieronder kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u als ondernemer belangrijkere zaken te doen heeft dan het dagelijks vergelijken van energietarieven. NIFE is uw partner voor het vergelijken van energietarieven voor de tuinbouw.

Stap 1

 

Maak kennis met dé energietarieven vergelijker voor de tuinbouw

Wilt u graag telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Beide zijn mogelijk! Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over uw bedrijf en energiesituatie.

energietarief tuinbouw vergelijken

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden energietarieven tuinbouw vergelijken

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse energietarieven tuinbouw vergelijken

Stap 4

Uw energiekosten besparing

Tijdens deze stap presenteren we uw jaarlijkse besparing met onze energiescan. Daarnaast ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing energietarieven tuinbouw vergelijken

Stap 5

Totale ontzorging

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu qua energiezaken achterover leunen! Wij houden die in de gaten, analyseren de markt en voeren een actieve controle op al uw energiefacturen.

energietarieven tuinbouw vergelijken

 

De dienstverlening van NIFE

Zakelijk energie vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. In de video kunt u een introductie van onze totale dienstverlening bekijken, en hieronder leest u meer over factuurcontrole.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Energietarieven tuinbouw vergelijken

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van die energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE-energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5