Factuurcontrole energie | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

NIFE advies & factuurcontrole energie

NIFE (New Impulse For Energy) is opgericht om ondernemers energieadvies te geven en hen de mogelijk te bieden om het beste te halen uit de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier echter veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u welke stappen wij met u doorlopen, wanneer u de inkoop en factuurcontrole van energie en bij ons neerlegt.

Hoe NIFE uw energiezaken regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven en het controleren van energienota’s. NIFE is daarom uw partner voor de vergelijking, inkoop en factuurcontrole wat betreft energie.
 
 

Stap 1

 

Maak kennis met dé zakelijke energieconsultant

Wilt u telefonisch kennismaken of juist aan tafel in gesprek? Het is beide mogelijk! Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij samen de energiesituatie van uw bedrijf kunnen evalueren.

factuurcontrole energie

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden factuurcontrole energie

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik. Op basis van deze analyse kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar de beste leverancier voor uw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse factuurcontrole energie

Stap 4

Uw jaarlijkse energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing factuurcontrole energie

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft uw energiezaken achterover leunen! Met onze complete service worden deze door ons gemonitord, analyseren wij de markt en voeren we actieve controle uit op al uw energiefacturen.

service factuurcontrole energie

De dienstverlening van NIFE

Factuurcontrole energie is een van de diensten die NIFE aanbiedt. Daarnaast kunnen wij onder andere helpen bij het vergelijken van energieaanbieders voor uw onderneming. Bekijk de video voor een introductie van onze totale dienstverlening.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Factuurcontrole energie

Zelfde prijsniveau als echt grote afnemers

“De reden om over te stappen van de toenmalige energieleverancier was de significant lagere prijs voor stroom en gas. Met NIFE zitten we nu op het prijsniveau van wat echt grote afnemers betalen. Dat was met onze bescheiden afname nooit gelukt.

Bovendien is ook de administratieve afhandeling een stuk eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Alle facturen worden eerst door NIFE gecontroleerd en pas daarna overgedragen. Toen er onduidelijkheden waren in de facturatie en wij een aansluiting wilden aanpassen/opzeggen heeft NIFE dat uitstekend geregeld en kostte het ons geen extra tijd.

Kortom, wij zijn erg tevreden en zitten daarom ook de komende jaren bij NIFE.”

Paul Valster
Directeur Lastotaal BV

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5