Gas en elektra tuinbouw vergelijken | NIFE Energieadvies

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Gas en elektra tuinbouw

NIFE (New Impulse For Energy) is dé energieadviseur voor gas en elektra tuinbouw. Aangezien de energiemarkt vaak erg onoverzichtelijk is, bieden wij ondernemers in de tuinbouwsector een helpende hand in het vergelijken en het beheren van de energie. De energie uitgaven zijn immers vaak een hoge kostenpost en daarom wilt u uiteraard niets teveel betalen. Dit is waarom NIFE helpt bij het vergelijken en inkopen van gas en elektra, het terugvorderen van energiebelasting en alle overige energiezaken. Lees verder om te zien welke stappen wij met u doorlopen wanneer u uw energiezaken door ons laat regelen.

Maak kennis met NIFE

Wij vinden het maar al te begrijpelijk dat u zich als ondernemer liever met andere zaken bezighoudt dan het continue vergelijken van de tarieven voor gas en elektra. Wanneer u de energiezaken voor uw onderneming bij ons neerlegt, hoeft u zich hier dan ook geen zorgen meer om te maken. Na het doorlopen van de onderstaande stappen zit u wat betreft zakelijke energie altijd goed!

Stap 1

Gas en elektra tuinbouw advies

NIFE is onafhankelijk adviseur op het gebied van gas en elektra voor de tuinbouw. Wij leren uw bedrijf graag beter kennen! Door ons meer over uw onderneming te vertellen, kunnen wij tijdens het vergelijken van energietarieven rekening houden met de factoren die voor u belangrijk zijn.

gas en elektra tuinbouw

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Ingevulde machtiging (deze kunt u hier downloaden)
  • Uittreksel van bijbehorend Kamer van Koophandel.

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden gas en elektra tuinbouw

Stap 3

Vrijblijvende analyse

Na het ontvangen van de bovenstaande gegevens maken wij voor u een vrijblijvende analyse. Hiervoor kijken we naar uw huidige contracten en verbruik, waarna we op zoek gaan naar de beste leverancier. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de tarieven, service, contractvoorwaarden en facturatie.

analyse gas en elektra tuinbouw

Stap 4

Uw energiekostenbesparing

Na het uitvoeren van de energieanalyse krijgt u van ons te horen wat u op jaarbasis kunt besparen. Hierbij ontvangt u tevens een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing gas en elektra tuinbouw

Stap 5

Geregeld!

Wanneer u de offerte heeft getekend zijn al uw zakelijke energiezaken voortaan geregeld. Wij zullen deze blijven monitoren, zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Dit door onder andere de energietarieven te blijven vergelijken, zodat u altijd gas en elektra inkoopt tegen de scherpste prijs.

service gas en elektra tuinbouw

De dienstverlening van NIFE

Gas en elektra tuinbouw vergelijken is een van de diensten die NIFE Energieadvies aanbiedt. Daarnaast kunt u onder meer bij ons terecht voor de controle van energienota’s en de inkoop van zakelijke energie. Bekijk voor een samenvatting van ons complete dienstenpakket de video. Op onze website staan tevens een aantal praktijkcases vermeld die u een betere indruk kunnen geven van hoe wij in verschillende branches te werk gaan, waaronder de tuinbouwsector. Voor het opvragen van meer informatie over onze dienstverlening kunt u uiteraard contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Praktijkcases

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Gas en elektra tuinbouw

Inkoop tot volle tevredenheid uitbesteed

“Omdat we al onze energie willen steken in het telen van onze cressen/specialties én het zo efficiënt en groen mogelijk inzetten van de energie, die we gebruiken voor onze teelt, hebben we de inkoop van die energie tot volle tevredenheid uitbesteed aan NIFE-energieadvies.”

Leen van Leeuwen
Energie- & klimaatmanagement

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5