Controle energiefacturen | NIFE Energieadviesbureau

Bereken hier uw besparing

Uw jaarlijkse verbruik

Controle energiefacturen door NIFE

NIFE is opgericht om ondernemers te helpen in de onoverzichtelijke energiemarkt. De meeste ondernemers beschikken niet over genoeg tijd en kennis om hun energiezaken goed te regelen. Er valt hier veel winst te behalen, aangezien energie een aanzienlijke kostenpost is. NIFE ondersteunt om deze reden bij de inkoop van zakelijke energie, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Dit scheelt u naast een hoop kostbare tijd en werk, ook een aanzienlijke hoeveelheid aan kosten! Hieronder ziet u hoe het werkt om klant te worden.

Hoe NIFE uw energiezaken regelt

Hier kunt u alles over onze aanpak lezen. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer met belangrijkere zaken bezighoudt dan het dagelijks vergelijken van energietarieven en het controleren van energienota’s. NIFE is daarom uw partner voor de vergelijking, inkoop en factuurcontrole wat betreft energie.

Stap 1

 

Energiezaken regelen via NIFE

NIFE is dé expert op het gebied van zakelijke energie! Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakinggesprek. Tijdens de kennismaking horen wij graag meer over uw onderneming en energiesituatie. U vertelt ons bij welke energiezaken u graag assistentie wilt, zodat wij een passend advies kunnen geven.

controle energiefacturen

Stap 2

Uw energie

U levert de volgende gegevens aan:

  • Kopie jaarafrekening/maandnota gas en elektra van uw energieleverancier*
  • De meest recente factuur en indien mogelijk een december factuur van het voorgaande jaar van uw netbeheerder.
  • Kopie meest recente factuur van uw meetbedrijf
  • Machtiging

*Ontvangt u een voorschotnota van uw leverancier? Dan ontvangen we graag uw meest recente jaarafrekening.
Indien u maandelijkse nota’s van uw leverancier krijgt dan ontvangen we graag daarvan de meest recente.

benodigdheden controle energiefacturen

Stap 3

Vrijblijvende analyse

We bieden een vrijblijvende analyse aan van uw huidige contracten en verbruik. Op basis van deze analyse gaan wij vervolgens op zoek naar de beste leverancier voor uw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie.

analyse controle energiefacturen

Stap 4

Uw jaarlijkse energiekosten besparing

Bij deze stap wordt via onze energiescan uw jaarlijkse besparing gepresenteerd. Aanvullend ontvangt u een vrijblijvende offerte voor onze dienstverlening.

besparing controle energiefacturen

Stap 5

Complete service

Offerte getekend? Dan kunt u vanaf nu wat betreft uw energiezaken achterover leunen! Vanaf nu monitoren we uw energiezaken, analyseren de markt en controleren uw energiefacturen.

service controle energiefacturen

De dienstverlening van NIFE

Controle energiefacturen is een van de diensten die NIFE aanbiedt. Daarnaast kunnen wij onder andere helpen bij het vergelijken van energieaanbieders voor uw onderneming. Bekijk de video voor een introductie van onze totale dienstverlening.

Praktijkcases voor uw branche

Factuurcontrole

De controle van energiefacturen kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u het goed wilt doen. Zelfs dan is het niet gegarandeerd dat u alle fouten uit de energierekening haalt. Jaarlijks controleren we zo’n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders. Daarvan bevat zeker 10% fouten. We letten onder andere op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden als afgesproken en controleren de jaarafrekeningen.

Lees verder
Controle energiefacturen

Prachtige besparing!

“De reden waarom Voedselbank Rotterdam klant is geworden bij NIFE is het feit dat NIFE meedenkt en goed adviseert. Meedenken voor wat er in ons bedrijf nodig is en hoe het anders kan om direct en zichtbaar te bezuinigen betreft de energie. Met als resultaat een prachtige besparing voor de 2 vestigingen van Voedselbank Rotterdam van wel €5.000!”

Annette Koopman
Voedselbank Rotterdam

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5